Lidia Petre, persoana care are sub tutelă acordarea licențelor de transport/taxi pe raza orașului Popești-Leordeni a fost invitată de către procurori, astăzi, la o discuție mai puțin amicală. Cei de la Parchet au dorit să afle amănunte la dosarul deschis în 2017 pentru cele 3 mii de licențe de taxi false care poartă parafa Administrației Locale Popești-Leordeni.

Despre ce este vorba?

Pe 16 octombrie 2017 îl iritam pe domn „primar” cu următoarele: „

IGP a emis citații, pentru această săptămână, pe numele mai multor funcționari publici din Popești-Leordeni. Printre cei chemați la audieri se află și Petre Iacob – conform evidențelor de la ITM, primar al localității.

Motivul pentru care acești oameni se vor prezenta în fața polițiștilor ține de legalitatea prin care cel puțin 3 mii de autorizații de prestări de servicii de taximetrie au fost emise doar pe perioada în care Petre Iacob a ocupat scaunul din biroul repartizat în Primărie.”

Firește, la vremea respectivă mi-a zis că mint cu nerușinare, că așa ceva nu este real. Ei bine, a dracu minciună făcu dosar. Care se cercetează indiferent că-i palce sau nu lui nea Petrică!

PS. Reamintesc faptul că ieri, procurorii au avut de discutat cu Georgeta Șutru – șeful serviciului Evidența Populației, pe seama mai multor vize de flotant realizate în buza alegerilor din 2016. Ce va fi să fie, rămâne de văzut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here