Strada Eclipsei, Popești-Leordeni. O autorizație de construcție, dată cu cântec, un cetățean nemulțumit, presiuni făcute pentru ca Primăria să explice de ce a aprobat ceva care nu este prevăzut și reglementat prin PUG. Ulterior, cetățeanul este decis să meargă la DNA, dar pentru asta avea nevoie de probe. Așa că decide să calce pe cadavre, ale unora care știa că sunt parte a sistemului, că îl cunosc și că merită să dea cu subsemnatul. Veriga slabă s-a numit Gheorghe Troi, inspector principal în cadrul Primăriei condusă de Primarul Care Nu Este.

Atunci când l-am botezat astfel, mulți au spus că este prea dură porecla. Dar, ca în orice poveste, lucrurile se așează și realitatea se separă de ficțiune precum uleiul de apă. Iar titulatura de Cel Care Nu Este i se potrivește la fix, înregistrările realizate de cetățeanul Stoica arătând că în Primăria lui Pitre și Adiță mulți profită de pe urma faptului că ăi din vârf fac mârlănii la scară mare și, astfel, își așează ploile încât să le iasă și lor de-o ciorbă de burtă. Pardon, un apartament, o mașină etc.

Cum a început totul? Cu schimbările cerute de către Pitre imediat ce a preluat puterea de la Grigore Trache. Într-o înregistrare, realizată pe 2 iulie 2021, Troi vorbește despre prima mutare dorită în aparatul administrativ: schimbarea secretarei Cerasela (nm. decedată între timp) cu cea din prezent. „Vreau altă secretară , ca Cerasela e bagaboantă si dă din casă” – a fost justificarea lui Petre Iacob pentru numirea Mirelei, conform lui Gheorghe Troi. Personal, sunt 100% convins că funcționarul spune adevărul. Indiferent că era treaz sau beat – așa cum a declarat la DNA. Bine, dacă este să ținem cont de numărul de înregistrări făcute, aș putea opina (fără echivoc) că domnul Troi este beat permanent. Lucru pe care, iarăși, nu-l cred posibil.

Cum s-au ridicat blocurile interlopilor?

Data de 13 august 2021 este una în care Troi intră în dialog cu cetățeanul Stoica, dar și cu un anume Mihai – constructor pentru dezvoltatorii din satul nostru celebru. Acesta era nemulțumit de faptul că pierduse peste 13 mii de EURO din cauză că funcționarii din Primăria lui Pitre și Ștefănescu nu-și făcuseră treaba și nu opriseră de la construit niște proiecte ridicate de Clanul Sportivilor. În înregistrare, Troi recunoaște faptul că ,, avizele se obțin fără pe bandă rulantă de către persoane indicate de funcționari din primărie„, ținuți în palmă de Petre Iacob. Mai mult, întărește spusele pin afirmația ,, toți au trecut pe la mine!,,

Însă, înregistrarea conține multe lucruri interesante. Am să o redau, amendamentul fiind că anumite nume nu le voi dezvălui (la rugămintea celui care mi-a dat înregistrarea. Omului îi este teamă de repercursiuni fizice în urma publicării textului!)

Gh. T.: A luat un teren, undeva, prin C.A.P. , fostul C.A.P. și vrea să facă acolo o hală de depozitare.

Mihai: Am discutat cu el pe tema asta….

Gh. T.: Eu i-am făcut Certificatul de Urbanism și i-am dat un nene …. că ,, mă, nea Gigule, că îți dau matale să îmi iei avizele” (…) Băi, dacă tu îmi dai mie să îți iau avizele, trebuie să sun și tot pe ăla îl chem … Dacă îl chem pe ăla, în loc să zică „30 de milioane”, o să zică 45 … că o să zică „stai domnule că trebuie să își dau și dumitale, că mi l-ai dat de client”. Așa că eu vreau să ies din schemă , din cercul ăsta. Vorbești direct cu el. Eu nu vreau bani de la tine, ai înțeles? ,, Păi, bă, nea Gicule, ia mă telefonul și notează-ți nr,”… I-am dat telefon și ăla era, întâmplător, prin Popești-Leordeni. A venit la Primărie și au rezolvat…

Mihai: L-a rezolvat frumos…

Gh. T.: Până a ajuns ăla la Primărie eu i-am făcut copii după certificat și după tot ,… I-am zis: „nea Răducule, e prietenul meu. Ajută-l!” Păi, nu? Poc, poc… Așa se ia milioanele!!!

Mihai: Cum îl vede norocul pe câte unul…

Gh. T.: Eu am avut de-a face și cu ăștia, din Clanul Sportivilor. Toți au trecut pe la mine!

Mihai: Domnul R.N.?

Gh. T.: Da (nm. îi pronunță porecla)

Mihai: M.C. ,… Eu am avut, la un moment dat, o problemă gravă aici, cu ani în urmă era avocatul lor și i-am făcut un bloc lui P.C., care era arestat la domiciliu. Eu am aflat când eram pe la nivelul I… Am rămas și cu o pagubă de vreo 13700. Acum e fugit din țară, e dat în urmărire generală. Că i-a dat sentință de 8 ani jumate. Este pe Amurgului. A făcut acolo și nu vreau să intru în amănunte!!!

Gh. T.: Nu, nu mai intrăm. Hai să tăcem,… Știu și eu multe, îl știu și pe nașul lui ( nm. pronunță porecla) care stă colea, pe Sf. Agnes.

Mihai: Pă da, dar mi l-a trimis pe Claudiu, cu care mă știam, să verifice lucrarea. ,, Ce faci, mă? Tu faci aici? Hai mă că nu mai trec pe aici, lasă-mă dracu… ,, Eu am început blocul cu unul, Dacian, dacă vă spune ceva?

Gh. T.: Îmi spune ceva, dar nu îl știu personal. Nu am auzit lucruri bune despre el!

Mihai: Eu am început aici în 2000. Am construit pe Laurențiu Reghe. Primul vecin a fost Dan Dragulin (nm. patronul Metropolitan). De acolo a plecat el…

Gh. T.: Știu tot, domnule: , Dan Drăgulin și cu Ștefănucă Aurel erau asociați… Hai, gata cu vorbitul!

Înregistrarea de astăzi îmi întărește lucruri pe care le-am scris în urmă cu 6 ani, aspecte pentru care am fost amenințat în plină stradă. Era perioada în care la Sud Rezidențial se făceau ședințe în care se discuta despre „cum să-i închidem gura lui Ciutescu!” Ei, bine, nu ați reuși acest lucru și mă bucur de faptul că am pus pe hârtie poveștile de atunci pentru că ele se confirmă!

Sper că Gheorghe Troi va citi cu atenție și această înregistrare și, pentru că tot e 1 iunie și are liber de la tata Petre, să mai facă un drum la Poliție și să se umple de respect pe piept, cerând să mi se interzică să mai scriu despre el!!!

Închei episodul de astăzi prin a spune că Troi, șef de sindicat în Primăria lui Petre Iacob, se teme de faptul că îl vor schimba din poziția de reprezentant al colegilor din Administrația Locală. Apoi, drumul spre a primi un definitiv șut în cur va fi extrem de simplu. Poate că așa se va și întâmpla, domnule Troi și meriți toate lucrurile care ți se întâmplă! De ce? Pentru că, în loc să fii bărbat, să recunoști adevărurile povestite de tine, te duci și declari autorităților că ai fost beat când ai vorbit, dar ești atât de viperin încât plângi și pe la Poliție, încercând să împiedici un demers civic și jurnalist. Pentru că ce citești aici, fix asta este!

O zi frumoasă!

...va urma!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here