PLUS Popesti-Leordeni isi lanseaza proiectul electoral cu care spera sa ia fata USR Popesti-Leordeni la alegerile locale din mai. Conform paginii de Facebook a liderului filialei popestene, Cosmin Andrei Antohi, la eveniment participa si Vlad Voiculescu. Initial nu am inteles motivul prezentei acestui domn la amintitul eveniment, neavand vreo legatura cu orasul de la marginea Capitalei.  

Pe parcursul zilei de ieri, precum si la o sedinta publica a PMP Popesti-Leordeni, am auzit o informatie care are rolul de a-mi limpezi nedumerirea: Vlad Voiculescu este cel pe care (mai mult ca sigur), Alianta USR+ va miza in lupta pentru Primaria Capitalei. Asa ca, popestenii cu CI de Bucuresti sunt un rezervor imposibil de neglijat de voturi.

Considerat de cei mai multi analisti politici ca fiind principalul adversar al Gabrielei Firea, Nicusor Dan a fost lasat in antecamera arenei pe care se joaca adevaratul meci al anului!

Mirosind cum stau lucrurile, fondatorul USR a ajuns sa poarte o discutie ampla cu ex-presedintele Romaniei, Traian Basescu. La finalul ei, cei doi au convenit ca PMP il va arunca in lupta pe Nicusor Dan, ca si candidat oficial al gruparii condusa de catre Tomac, in cazul in care Alianta USR+ oficializeaza cele pe care le simte intreaga scena politica damboviteana!

Chiar si in cazul in care Nicusor Dan ramane varful de lance al Aliantei USR + (putin probabil!), Traian Basescu i-a promis sprijin neconditionat in lupta pentru Primaria Bucuresti. Zapaceala din cadrul Aliantei USR+, lupta fraticida care se da inainte de Alegerile Locale, va mai face victime: cel putin o filiala a USR Bucuresti va intra (in corpore) in PMP (nemultumita de alegerea reprezentantului la functia de primar de Sector). Si nu sunt singurii care dezerteaza si se reorienteaza catre alte zari. Surprizele par sa se tina lant. Putina rabdare sa aveti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here