V-ați fi închipuit vreodată una ca asta, în care doi pesediști să se ia la luptă, iar cel care aduce voturile, și tot ce mai e nevoie în partid, să ia și bătaie de la propriul șef? Ei bine, se întâmplă și e cât se poate de reală treaba!

Nu vă gândiți că a fost eliberat Livache… De unde asta? Până iese el de acolo, Bombonica va avea copchiii la școala generală! Ăi doi s-au duelat pe dreptunghiul verde, acolo unde și-au trimis armadele să lupte pentru onoarea Cupei României.

Și, așa cum îi stă bine unui subaltern, pe șef nu-l bați niciodată: mai ales atunci, când e la grele încercări, iar verdeața o vede la televizor!

Așa că, după ce sorții au împreunat echipele la care cei doi sunt șăfi pe linie administrativă, Petrică al nostru fu gazdă bună și a întâmpinat oaspeții precum ăla care știe să se pună bine cu turistul. Iar la finalul celor 90 de minute de duel, mai al dracu decât cel purtat de Mircea la Rovine, El Pitre a fost nevoit să se retragă învins în cazemata de peste drum de arenă.

Nu se știe dacă lupta a continuat și după ultimul fluier al arbitrului disputei.

Gurile rele spun că totul s-ar fi calmat la un șpriț de vară ș’un grătar cu carne crescută în propria șură. Nu de alta, dar pe șef, chiar după ce te altoiește, e bine să-l dezmierzi ca după un gest de binefacere paternă!

PS. Totul este un pamflet, așa că și înjurăturile aruncați-le cu măsură. Că vor fi. Nu de alta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here