Marca titrează, după meciul de joi seară, că rezultatul „era previzibil în faţa unei echipe inexistente. Românii ar trebui să meargă la un psihiatru după acest ultim rezultat”. Poti sa-i contrazici? Nicidecum…


Pregatiti psihic de tot staful nationalei, cum ca mândrii fotbaliști români vor muri cu spaniolii de gât pe National Arena, fanii au luat cu asalt tribunele, rafturile cu bere din supermarket si plasmele televizoarelor: ne doream un rezultat bun sau, macar, un joc care sa arate chestia aia de-i zicem OPTIMISM!


Ce s-a întâmplat (?) ați văzut cu toții: o prima reprezentativă sufocată de o alta – care, ca și a noastră, se reconstruiește din temelii. Mai mult, „studentul” de pe banca ibericilor nu a părut, nici el, un aterizat forțat într-o lume pe care nu o cunoaște.

În loc de elan, curaj și forță mentală, tricolorii au etalat perfect arta de a se ascunde după vocea celor care au ales să-i încurajeze, Așa se face că Tătărușanu a devenit unicul far într-o noapte neagră precum doliul afișat pentru susținere lui Luis Enrique.

După meci, mai toată lumea a căutat să fie împăciuitoare și să marșeze pe lucrurile pozitive, arătate de valul tânăr – introdus pe teren în mitanul secund. Niciun moment nu am văzut în vreun discurs că se pune degetul pe rană și se arată cruntul adevăr în față. Unul, speculat chiar de iberici, care ne-au recomandat să ne facem dușul rece și, dacă nu ne revenim după el, să dăm fuguța la psihiatru. Nu de alta, dar avem nevoie de tratament adecvat: pe teremen lung!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here