Pădurea Cercetașilor, un proiect care merge în Justiție!

0
367

Într-o adresă către Primăria Popești-Leordeni, EcoAssist – partenerul Centrului Local „Lupii Ageri” Popești-Leordeni, printr-o exprimare nefericită, a făcut ca Primăria Popești-Leordeni să aibă reacția așteptată: cea de a denigra cetățeanul și munca a peste 1500 de copii!

10 mai a fost data aleasă de către Primăria Popești-Leordeni pentru a face o analiză a celor produse în etapele scurse din derularea proiectului „Pădurea cercetașilor”. Deși suprafața plantată a suferit distrugeri, realizate voit de către terțe persoane, gradul de prindere a puieților plantați sare de 85%!

EcoAssist, partenerul pe care ONCR – prin Centrul local „Lupii Ageri” l-a adus în proiect, a avut o reacție oficială la cele constatate pe teren. Din păcate, o exprimare total nefericită a partenerului nostru a făcut ca Petre Iacob să-și cheme câinele de pază și să-i dea ordin să denigreze meritele și munca a peste 1500 de cercetași.

Personal nu mă miră atitudinea celor care se fac că administrează această localitate: sunt obișnuit cu bătaia de joc la adresa cetățeanului. Ceea ce mă nedumirește este nemernicia cu care, chiar și indirect, atacă munca a peste 1500 de copii, precum și pasivitatea părinților care își văd tăvălite nobilele intenții ale copiilor de către niște derbedei (altfel nu le pot spune…).

Închei prin a-i informa pe cei care ăși permit o asemenea mojicie că se lucrează la acțiunea de chemare în instanță față de cele produse la proiectul „Pădurea cercetașilor” – unicul proiect verde din istoria acestei localități, realizat ca urmare a unei idei a Centrului Local „Lupii Ageri” Popești-Leordeni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here