Firma de casă a primarului din Popești-Leordeni deșartă gunoiul pe drumurile publice (foto + video)

Târlă fără stăpân: Popești-Leordeni este localitatea în care derbedeismul este la el acasă. Ultima aventură din localitatea aflată la marginea civilizației urbane ne arată cât de bine este să fii prieten cu primarul și asociat al băiatului acestuia!

1
804

Târlă fără stăpân: Popești-Leordeni este localitatea în care derbedeismul este la el acasă. Ultima aventură din localitatea aflată la marginea civilizației urbane ne arată cât de bine este să fii prieten cu primarul și asociat al băiatului acestuia!

„Între vii” este numele pe care popeștenii l-au dat unui loc aflat la confluența dintre străzile Solstițiului și Mirăslău. Acolo încă mai este teren cultivat cu cereale. Nu pentru mult timp: dezvoltatorii imobiliari ai localității au obținut PUZ-urile care le permit să construiască imobile cu grad de ridicare P+8. Dar nu asta este povestea…

Nebunia de peste gard de strada Biruinței a început să se manifeste după cum doresc mușchii unor dezvoltatori. Vorbim acum despre (spun cetățenii care mi-au livrat imaginile) firma Coly Trans, cea care dezvoltă imobile sub egida Galaxy. Dar nu numai sub această titulatură, patronul ei fiind asociat în foarte multe proiecte imboliare cu beizadeaua primarului Petre Iacob.

Grotescul urban al localității se îmbunătățește de câteva zile cu lemne, cărămizi și alte deșeuri de la construcții dărâmate. Ele sunt cărate de către mașinile Coly Trans și înșirate fără nicio jenă pe drumurile de exploatare „dintre vii”.

Firește, Costel Dima – patronul respectivei societăți – nu are niciun drept să procedeze așa. Toate deșeurile ar trebui duse spre reciclare la groapa de gunoi de la Vidra. Acolo unde, pentru fiecare tonă de gunoi ar trebui să achite 15 EURO+TVA.  Numai că, procedând astfel, totul se produce gratis și urmează să fie curățat pe banii publici. Parcă îl și văd pe Primarul Care Nu Este cum iși trimite oamenii să curețe tarlaua, explicând: „Și eu ce să fac? Dacă oamenii mi-o cer, fac curat!”

Nu mai fac sesizare la Garda de Mediu pentru la ultimele două (deși lucrurile erau evidente) au dat rezoluții de te plesnește râsul. Nu mai fac sesizări nici la Primărie și nici la Poliția Locală. Prima instituție este direct aservită „gruppărilor speciale” din localitate, iar a doua favorizează direct infractorul.

Închei prin a vă încuraja și pe voi, ceilalți cetățeni, să ieșiți din bula în care vă aflați și să vă faceți datoria de cetățean!

1 COMENTARIU

  1. Din cate se vede, nu se desarta gunoaie pe drumuri publice, se desarta pe drumuri agricole deseuri din constructii ca substrat pentru amenajarea viitoare a unui drum public.
    Parerea mea…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here