TVR-ul fierbe. La propriu: Gabriel Gherghescu (Viața satului) a fost tras pe dreapta, iar Dragoș Pătraru se pare că virează… spre stânga. Așa că în bătătura Doinei Gradea bate cu piatră. Și, vorba poetului: nici asigurare pe calamități naturale n-are!

  Nu prea am io timp să belesc ochii la teveu, dar când o fac încerc să și pricep ce se mai transmite printre paranteze. De pildă, în urmă cu ceva timp Gabriel Gherghescu făcu un interviu cu ministrul agriculturii, domnul Petre „Oaie” Daea. Materialul avu succes, chiar făcu audiențe mișto în tembeliziunea care stă cu un indice de rating de 0.2 pe piață. În loc să fie felicitat, colegul Gherghescu fu tras la răspundere. I s-a reproșat că… a tăcut agresiv! :))) Auzi, marțogărie: cum să taci agresiv, coană Gradea?

Dragoș Pătraru este un alt nume greu al postului public de televiziune. Cu un rating de pe peste două puncte / emisie, a cocoțat „Starea nației” în vârful piramidei audienței la TVR 1. Dar nu e bine, nici la el, ce face. Motiv pentru care, că nu respectă linia de partid, i s-au cerut scripturile emisiunii pe care o produce în fiecare seară. Nu vă închipuiți că maculatura a fost solicitată la sfârșit de săptămână: „o vrem înainte de a fi montată!” – i s-a transmis. Ei bine, găzarul pare că nu a mestecat cum trebuie indicațiile prețioase, ba chiar le-a folosit în loc de hârtie igienică!

Așa că, nush cum se face, dar l-am văzut proptit în emisiunea lui Andi Moisescu la ProTv (Apropo Tv), dar și în pilulele spuse, cu tâlc, în Las Fierbinți.

Gurile rele spun că nimic nu e întâmplător și că Pătraru îi va scuti de nervii provocați de Guvernare pe cei din conducerea TVR. Adicătelea nu o să prelungească contractul, care expiră în la 1 iulie, chiar dacă el s-ar prelungi automat cu încă 6 luni pe motiv de rating (Pătraru are obligația să atingă 1.4 puncte de rating / emisie).

Închei prin a spune că nu mă aștept ca TVR să aprobe bârfele astea, cum nici cei amintiți mai sus nu o vor face. Că nu e loc de așa ceva momentan… Însă, cum faptele vorbește…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here