La ora când scriu aceste rânduri mai multe zeci de mii de români protestează împotriva Legilor Justiției și a mârlăniei instaurată de către regimul Dragnea la nivel administrativ. De această dată nu am ajuns la proteste, nu am reușit să mă organizez pentru a fi prezent și acolo. Dar…

Citesc și mă minunez: „Românii protestează pentru că NU mai dorim să fim o țară de hoți!„. Fals, tată…fals! Cum să susții o asemenea aberație măi, nea Cioloș? Cum să spui că românii nu își mai doresc să fie hoți? Păi tu, de la Bruxelles, ai priceput că ne-ar vrea altcineva decât neam de curve și de ciorditori? Greșit!

Românii vor să fie o nație de hoți. Spun asta cu hotărâre, o spun ca unul care a ieșit și o să iasă constant la protestele împotriva celor care ne fură democrația și demnitatea. Da, vrem să fim țară de hoți pentru că suntem hoți! E suficient să mă uit la orașul în care locuiesc, Popești-Leordeni, să văd cum nenorocirea s-a instaurat pe post de moaștele Fecioarei Maria, că totul mi-e clar.

Îmi e suficient să trec canalul pe Antena 3, să văd cum 99% din România preferă să stea acasă – în loc să protesteze împotriva derbedeilor din administrația țării(!) sau să privesc absenteismul de la urne atunci când țara ne cheamă să le dăm cu flit – cu adevărat – derbedeilor ăstora.

Atunci, întreb: de ce vă place să spuneți că nu mai vrem să fim o țară de hoți? E destinul nostru, domnilor: SĂ FIM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here