Vital Blueaqua își reintră în mână cu fiecare zi ce trece. Așa se face că de 3 zile apa curge la robinet doar când are chef conducerea firmei cadorisită de Primăria Popești-Leordeni cu această plăcintă.

Vineri, apa a fost oprită de două ori. Din ce am înțeles ( de la administratorul complexului în care locuiesc), una dintre sincope s-a datorat schimbului unui filtru la pompa care asigură presiunea pe conducte, dar cealaltă aparține celor de la Vital.

Sâmbătă s-a repetat scenariul. Deși se obligă ( conform contractului de furnizare apă) să asigure 2,3 bari la intrarea pe coloană, apa a fost livrată la 1,6 bari – în cel mai bun moment al zilei.

Duminică, cam de la ora pe ora 20.00, am avut parte de încă un cadou făcut de firma celui care s-a dorit primar la Tr. Măgurele: apa a încetat să mai curgă la robinet. Pana a durat până aproape de ora 1 noaptea. Menționez că Vital a reușit performanța de a livra lichidul vital vieții la o presiune de 0,5 bari la intrarea în coloana de alimentare a complexului. Adică de 5 ori mai jos decât scrie în contractul pentru care noi plătim ca proștii inexistentele servicii!

Mai mult, cei care au apelat numărul 0213614391, au fost sfătuiți să aștepte până luni dimineață. Și, dacă mai sunt nemulțumiți, să depună o sesizare

Nu știu ce are de gând Petre Iacob, ce au de gând coonsilierii locali, dar nesimțirea asta trebuie să înceteze. Iar singurii care pot pune punct mizeriei sunt chiar ei. Cât de greu este să respectați cetățeanul, domnilor?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here