Într-o postare, realizată aseară ,am arătat cât de jomanfutist este Petre Iacob până și în ce privește împrejurimile primăriei pe care o ocupă abuziv. La nici 50 de metri, în spatele ruinei ce tronează pe post de palat de cultură lângă biroul Primarului Care Nu Este, un munte de gunoaie m-a făcut să mă întreb dacă nu a fost aprobată o nouă extindere a Institutului de Cercetări Jegoase Glina.

Seara asta, la aproape 24 de ore distanță, am trecut din nou pe lângă locul cu pricina. Lucrurile fuseseră schimbate, aproape radical. Muntele de mizerie nu mai era așa de mare, gunoiul luând forma unui deal subcarpatic.

De voie, de nevoie, Primarul Care Nu Este și-a scos ciracii din hibernare și i-a rugat frumos: „Mă băieți, aveți primă câte 5 beri dacă jumuliți buruianul și radeți gunoiul din spatele blocului de peste drum. Îmi pare rău că vă pun să faceți asta, dar iar mă pun în poveste ăia de la M10. Știți bine: sunt șomeri. nenorociți… ne doresc răul!

Chit că le-a căzut rău la maț, gașca de Dorei s-a conformat și a igienizat cât de cât zona. Berile nu știu dacă le-au și primit, dar mă îndoiesc că le-ar fi meritat. Fie și pentru că acolo tot a rămas sursa de infecție, fotografiile datate vorbind de la sine!

Unde mai pun la socoteală că pericolul e cu atât mai mare, cu cât pe lângă gunoaie și ruine trec zilnic copii și bătrâni ( conform fotografiei!). Credeți că pe Petre Iacob îl interesează asta?

Las opțiunile de pariu electoral deschise. Vorba unui hâtru… Cheia schimbării e în ștampila fiecăruia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here