Trebuie să recunosc: nu toate lucrurile pe care cercetașii din Popești-Leordeni le-au donat prin proiectul ShoeBox au fost utile, dar unul dintre acele cadouri ne-a adus un prieten în plus. Îl știți pe Andreiuț, am mai vorbit despre el…

La vremea respectivă am scris despre mulțumirile pe care mama acestui copil puternic încercat de soartă ni le-a transmis. Ele s-au îndreptat strict către castorii, lupișorii și temerarii care au donat cadouri din partea Centrului Local „Lupii Ageri” Popești-Leordeni.
Ulterior am aflat că această familie este ajutată de aproape doi ani constant de către un alt membru al grupului cercetășesc din care, cu onor, fac parte. Nu-i voi pomeni numele, nu vreau să stric un moment de suflet pe o prostie care să fie interpretată electoral de X sau de Y. E păcat de Dumnezeu
shoes box cercetasii din popesti leordeni
Ulterior acelui articol am remarcat implicarea grupului mămicilor din Popești-Leordeni, și felicitam doamnele strânse sub aceași umbrelă de Oana Curcă pentru implicare. Cu mult, cu puțin… mămicile de vă sunt și vouă vecine sau soții au ajutat acest copil aflat în suferință!
Dimineața aceasta tatăl cercetașului Enache a fost abordat de către mămica lui Andreiuț. Din vorbă în vorbă, le-a mulțumit – popeștenilor care s-au implicat – pentru tot ce am făcut în ajutorul copilului ei, mai că nevoile pe care le are sunt mari. Doar pentru orele la logoped cheltuie săptămânal câte o sută de lei – bani pe care probabil îi strânge de la alte suflete nobile.
Cercetașii din Popești-Leordeni i l-au adus pe Moș Crăciun în casă, dar nu e suficient.:Andreiuț are nevoie de ajutorul nostru. O facem?
Cercetașii din Popești-Leordeni i l-au adus pe Moș Crăciun în casă, dar nu e suficient.:Andreiuț are nevoie de ajutorul nostru. O facem?

Mesajul, așa cum s-a priceput doamna în cauză să-l transmită, s-a vrut altceva: a avut rolul mărțișorului pe care Andreicuț vi l-a transmis vouă – CELOR CARE L-AȚI AJUTAT PÂNĂ ACUM, care o faceți și de aici înainte.

Nu a avut o formulare anume pentru aceste cuvinte, a lăsat lucrul acesta la latitudinea mea… O fac, și vă transmit toate gândurile bune și un imens buchet de ghiocei din partea lui Andreiuț. Le meritați cu toții, cei care vă gândiți la el, care faceți chiar și cel mai mic gest menit să îl transforme într-un copil util societății!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here