De câteva zile aud că prin Popești-Leordeni bate vânt de sondaj de opinie pe marginea alegerii candidatului cu care liberalii să se prezinte în 2016 în fața electoratului.

Cum și pe unde se efectuează sondajul cu pricina, ochii mei nu au putut ca să vadă… Așa că sunt curios dacă e cineva care poate spune că s-a întâlnit cu personalul acreditat să efectueze acest sondaj electoral… Sunt și eu curios la câți dintre popeșteni li s-a pus întrebarea: voi cu cine votați: cu Ion Dogaru, Grigore Trache sau cu George Adrian Ștefănescu?

În altă ordine de idei, aud declarații care vin din partea PNL, mai precis din gura lui Marian Petrache, secretarul general al liberalilor: ”Sunt două lucruri: s-au întâmplat în destule cazuri când a început urmărirea penală asupra unui om. E posibil ca alți candidați să încurce, să ia voturi. Noi avem un mare dezavantaj în consiliile județene, că nu prea mai avem un partid să facem alianță. (…) PNL a candidat la alegerile prezidențiale sub o lozincă, cea a integrității și va merge până la capăt cu ea”- a spus Petrache la B1 Tv.

Ironia este că eu știu cel puțin două persoane care intră în conflict cu declarațiile președintelui Consiliului Județean Ilfov. Una dintre ele este fostul primar al Popești-Leordeni, Grigore Trache. Fără a fi ceva oficial, zvonul cum că ar urma ( dacă nu a și început deja!) să fie chemat la dialoguri pe seama unor dosare privind Danubiana, retrocedări de terenuri în Popești-Leordeni, construcții de imobile etc devine tot mai insistent pe ulițele comunei. Pentru ca garnitura să fie asezonată și cu carne de vânat, îi spun domnului Ptrache atât: aruncă un ochi peste numele candidatului pe care îl aveți în Rm. Vâlcea, și spune-mi câ Mircia Gutău nu-i un nume pătat… Dacă nu știți nimic despre el, hai să vă reamintesc faptul că al dumneavoastră coleg de partid – fost primar al Râmnicului – a stat în două rânduri după gratii, fiind condamnat pentru luare de mită și abuz în serviciu.

A dracu’ și demagogia asta, nu-i așa domn’ Petrache?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here