Seara trecută a fost circ în complexul rezidențial în care locuiesc. Totul s-a terminat la secția de poliție din Popești-Leordeni.

Ca în fiecare seară, am ieșit să alerg. Apoi am luat blicicleta și am dat vreo 30 de minute la pedale. Fiind vineri seară, totul s-a încheiat cu vecinii la bere, în fața blocului. Toate au fost ok până în momentul în care un idiot, posesor de Mercedes S Class, a intrat gonind cu mașina pe aleea din complexul rezidențial. A oprit la blocul 10, loc în care a scos șuriul și l-a tăiat pe braț pe dirigintele de șantier. Apoi s-a urcat la volan și a început să accelereze… aveai senzația că-i la mă-sa pe tarla…

Doi vecini l-au oprit în capul aleii. A început circul… L-am alergat nițel pe idiot, a scos o baionetă din mașină, un pistol…s-a sunat la Poliție…. Dobitocul, Bogdan pe numele cu care l-a gratulat natura, se dădea mare că e nepotul lui Nicu Gheară, că ne face de la brâu în jos. Mă animalule, aseară dacă nu scoteai cuțitul știi bine că ți-o luai parte în parte de te lua mama dracului…  Apoi cel care a apelat 112 l-a sunat și pe primar… Nu știu de ce a procedat așa, dar bine a făcut!

Ca să demonstreze că îi pasă de cetățeni, Iacob a venit destul de rapid la locul incidentului ( A fost o glumă, primarul neavând ce căuta acolo!). Poliția a mai întârziat vreo 5 minute, făcându-și apariția la 30 de minute de la apelul telefonic. Deh, ca’n România!

Cert este că am rămas fără bicicletă pentru o perioadă ( abia o reparasem…). Cuțitarul a înfipt baioneta în roata din față a biclei, a stricat schimbătorul de viteze… Nu am reclamat asta la Poliție,

Cuțitarul din Popești-Leordeni mi-a distrus atât cauciucul cât și cercul din aluminiu de la biciletă atunci când a lovit cu baioneta. Sunt curios dacă Poliția de aici ia vreo măsură împotriva sa!
Cuțitarul din Popești-Leordeni mi-a distrus atât cauciucul cât și cercul din aluminiu de la biciletă atunci când a lovit cu baioneta. Sunt curios dacă Poliția de aici ia vreo măsură împotriva sa!

am realizat ulterior aspectul… Sper ca organele din Popești-Leordeni să își facă de data asta treaba, nu ca aseară – când nu s-au deranjat să dea mașina infractorului în urmărire ( deși aveau inclusiv numărul de înregistrare a acesteia…!). Și mai sper ceva: ca primarul să reacționeze la fel și când e vorba de problemele reale ale comunității…când se vor parcuri, școli, neacordare de autorizații de construcție aiurea etc. Atunci mă va câștiga de suporter. Până la acel moment mă rezum să îi mulțumesc pentru rolul de aseară…că altfel poliția venea la Sf Așteaptă!

 

7 COMENTARII

 1. Hai sa vedem daca postezi asta.
  In primul rand aseara erati rupti de beti toti dar absolut toti acolo. Primarul care a venit total aiurea acolo emana de asemenea miros puternic de alcool.
  Unul dintre politisti ti-a luat telefonul din mana cand urlai si tu si un alt idiot ca a venit politia dupa 30 minute,si ti a demonstrat ca sunasei la si 27 la 112 iar ora arata si 40 in acel moment asta avand in vedere ca ei erau deja acolo de 7-8 minute primul echipaj si de vreo 2-3 al doilea echipaj. Interesant este ca beti ca porcii bere pe domeniul public unde legal nu ai voie sa faci asta dar ot tine e ceva normal ca deh esti jurnalistul pizdii ratat. Daca venea echipajul sa va dea amenda (legal), probabil ca vorbeati la per tu cu politistii cum o faceati aseara toti… Totodata ai uitat sa scrii ca diriintele de santier taiat asa de grav, nu a avut si nu a vrut sa depuna vreo plangere la politie ceea ce inseamna domnule ziarist al pizdii ca politia nu are cum sa se sesizeze pt acea infractiune cu atat mai mult sa dea in urmarire masini pt o mana de betivi destepti care si au cumparat si ei o cutie de chibrituri in marea urbee popesti leordeni, in rate 30 ani….in rest mai pune te in fata masinii si alta data ca poate dai de mine sa te invat legal unde ai voie sa te aflii pe partea carosabila

  • Hai sa iti spun un lucru: esti o nesimtita fara limite…nimeni nu era beat, ma…io veneam de la ture cu bicicleta – ca sa nu mai spun ca n-am consumat alcool pe domeniul public ( cu nesimtiti ca tine m-am obisnuit, nu va mai pun la suflet!). Nici macar nu eu sunt cel care a sunat la politie. Nu ca n-am vrut, apucase sa o faca patronul magazinului din coltul aleii… Cat priveste politistul de care spui tu…te rog sa te gandesti mai bine despre cine vorbesti. Pe telefonul meu nu a pus nimeni mana – ar fi avut plangere facuta si politistul pt asta! Cat priveste declaratia dirigintelui…e inregistrata. da, na…tu stii mai bine decat noi ce am facut…fiind beti la ora aia. Ti-am postat mesajul pt ca spre deosebire de tine eu imi asum ce scriu, nu folosesc pseudonime… Dar e ultima injurie pe care o sa o mai postezi aici! PS. Nu mai vorbesc de faptul ca totul s-a petrecut pe proprietate privata, aleea pe care imbecilul pe care tu il aperi fiind proprietatea locatarilor din complexul Astrelor Rezidence!

 2. Evident ca trebuia sa apara cineva care sa minta cu nerusinare pentru a pune evenimentele intr-o alta lumina.
  1. Minti cu bale
  2. Pun pariu ca faci parte din familia sau anturajul acestui specimen.
  3. Nimeni nu era beat.
  4. Vedeti ca v-a batut politia pe la usa. Are niste intrebari interesante pt voi.

  • Gramatica folosita tradeaza nivelul acestei panarame care scrie cu pseudonim. Pt ca nu poti sa te numesti altfel atunci cand iei apararea unui infractor!

 3. Raluca cand ai scris mesajul erai beata sau treaza? Ai reusit sa te faci de ras si sa arati cum poate un om sa se bage intr-o discutie fara sa aibe habar de subiect. De ce nu vi sa vorbim fata in fata? Daca tot esti asa tare in gura? Ai jignit ceva oameni prin postarea aia si s-ar putea sa primesti cateva „scule” prin gura cand vom afla cine esti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here