“Frică şi oprire. Sunt cuvintele pe care omenirea le repetă din ce în ce mai des în ultimul timp. În luna decembrie planetele se vor alinia, iar Pâmântul va trece printr-un PUNCT ZERO. Este momentul în care vom intra într-o nouă eră, momentul în care o luăm de la capăt” – a scris un călugăr agenţiei NASA, informează earth-chronicles.ru.

 

 

Autorul scrisorii trimise agenţiei NASA este un respectat călugăr lama, cunoscut sub numele de Oracolul Shambalei, care îşi duce sihăstria la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas. Tibetanul a ţinut să le aducă aminte, celor de la Agenţia Spaţială Americană, că vom avea de înfruntat “Monentul Zero” al umanităţii. Conform înţeleptului, “pe 21.12.2012, ora 10.00 ora Moscovei, Pământul va fi cuprins de întuneric. Este momentul în care vom înfrunta Apocalipsa pentru ca apoi să ne schimbăm total percepţia faţă de viaţă”. Apocalipsa nu ar trebui să ne sperie, susţine Oracolul pentru că “acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”.

Călugărul este convins că întunericul va stăpâni planeta doar câteva zile şi că totul se va calma după câteva săptămâni. Mai jos vă redau scrisoarea pe care acesta a trimis-o către NASA. Aveţi chiar şi un comentariu făcut de către “Canal 5” din Rusia. Nu vă spun să vă temeţi, dar nici să râdeţi de unul dintre cei mai înţelepţi călugări tibetani. Mi-am propus doar să vă informez. Poate şi pentru că întotdeauna este bines să încerci să fii pregătit pentru ce e mai rău!

Recomandările transmise pământenilor de Oracolul Shambalei prin intermediul NASA. Trebuie să precizez că agenţia americană nu a comentat în vreun fel aceste predincţii şi sfaturi!

1. Toamna şi iarna în emisfera nordică şi în Tibet va fi deosebit de cald. La 21.12.2012 pământul şi întregul sistem solar este posibil să înfrunte „Momentul Zero”. Va fi momentul în care câmpul energetic va dispărea, când protecţia energetică în jurul obiectelor şi oamenilor nu va exista.
2. În 20.12.2012 ora 10.00, ora Moscovei, întunericul va cuprinde uşor planeta. Ne vom confrunta cu întuneric şi tăcere. Nu vom avea curent electric, nici măcar sunetul nu va exista!
3. Acest întuneric este însoţit de flash-uri de spaţiu, flash-uri de iluzii şi lumină ilizorie. Totul va dura cam 3-4 zile.
4. Apoi lumina va reveni, iar oamenii se vor putea vedea din nou. Oamenii de la ţară, dar şi animalele, vor putea simţi sfârşitul, momentul zero. În schimb, oamenii de la oraşe nu vor avea această putere. Ei vor fi loviţi de multe probleme, inclusiv de nebunie. Cam 10% din populaţia planetei va înebuni!
5. Trebuie ca din timp să vă pregătiţi pentru acest schimb de cicluri. Să vă terminaţi treburile pentru 2012 şi să nu începeţi altele. Să vă plătiţi datoriile!
6. În 20.12.2012 să luaţi copiii, documentele, banii cash şi să plecaţi din oraş undeva în natură, la ţară. Să vă faceţi rezerve de produse şi apă pentru două luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface încet. Legatura cu televiziunile se va întrerupe. În decursul “zilelor negre” să închideţi geamurile şi să le acoperiţi cu ceva întunecat. Să nu vă uitaţi pe geamuri, să nu credeţi ochilor şi urechilor voastre şi să nu ieşiţi în stradă deoarece în această stare energetică a pământului veţi putea vedea şi auzi lucruri care în mod obişnuit nu sunt percepute. Efectul acestor lucruri ar putea să îi scoată din minţi pe mulţi. Dacă, totuşi, va fi inevitabil să ieşiţi, nu plecaţi departe de casă deoarece vă puteţi rătăci. În acele moment nu veţi putea să vedeţi nici măcar propria mână întinsă!
7. După apariţia Soarelui nu vă grăbiţi să vă întoarceţi în oraş. Mai bine să rămâneţi până la primavară, undeva în natură.
8. Trebuie să ştiţi că statele lumii au fost avertizate de foarte multe ori că va sosi „Momentul ZERO”, dar nu v-au spus nimic. Nici nu vă vor ajuta cu nimic! Lipsa electricităţii nu va permite nici armatei, apărării civile sau medicilor să vă ajute. Trebuie să vă bazaţi doar pe voi!
9. Trecerea planetei prin acest „moment galactic zero” îi va face pe oameni să devină mai spirituali, să se aplece mai mult asupra propriilor valori. Ne vom apleca mult mai mult să reflectăm cu adevărat asupra valorilor eterne.

PS. În alte prelegeri făcute, călugărul tibetan a opinat că “pământul va fi scăpat de Apocalipsă pe 7 februarie 2013. Va fi momentul în care alimentarea cu energie electrică va fi restaurată parţial, când circulaţia rutieră se va relua şi oameni vor începe să îşi reintre în normalul cotidian”. Oracolul Shambalei crede că “până la sfârşitul lunii martie 2013 toate lucrurile vor reintra în normalitate”

18 COMENTARII

 1. Ai omis un punct intre punctele 6 si 7.
  Si atunci toate caprele abuzate sexual se vor razbuna si-i vor face pe predicatori capre si-i vor sodomatiza timp de 666 de secunde.

 2. Ai omis un punct intre punctele 6 si 7.
  Si atunci toate caprele abuzate sexual se vor razbuna si-i vor face pe predicatori capre si-i vor sodomatiza timp de 666 de secunde.

 3. I do trust all the ideas you’ve introduced in your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very brief for novices. May you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.

 4. I do trust all the ideas you’ve introduced in your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are very brief for novices. May you please prolong them a little from next time? Thanks for the post.

 5. nu stiu de ce unii dintre noi se cred mai destepti sau purtatori ai adevarului absolut? fiecare este liber sa creada ce vrea si in cine vrea dar ce ne facem daca chiar se vor intampla cele prezise de diferitele surse: biblie, samani, vraci, etc ? Ceea ce se va intampla fara indoiala este trecerea planetei intr-un alt plan al galaxiei, ce va produce aceasta trecere nu poate nimeni sa confirme, nici macar NASA cu toata tehnologia de care dispune… Universul este nemarginit si legile care il guverneaza nu sunt inca bine stapanite, cred ca orice este posibil si mai cred ca este bine sa nu fim luati pe nepregatite chiar daca aceste preziceri au iz de can-can ….

 6. nu stiu de ce unii dintre noi se cred mai destepti sau purtatori ai adevarului absolut? fiecare este liber sa creada ce vrea si in cine vrea dar ce ne facem daca chiar se vor intampla cele prezise de diferitele surse: biblie, samani, vraci, etc ? Ceea ce se va intampla fara indoiala este trecerea planetei intr-un alt plan al galaxiei, ce va produce aceasta trecere nu poate nimeni sa confirme, nici macar NASA cu toata tehnologia de care dispune… Universul este nemarginit si legile care il guverneaza nu sunt inca bine stapanite, cred ca orice este posibil si mai cred ca este bine sa nu fim luati pe nepregatite chiar daca aceste preziceri au iz de can-can ….

 7. Cand a vorbit de datorii se refera la datoriile fata de oameni care pe fondul crizei si intunericului vor fi tentati sa-si ia datoria prin alte mijloace mai abuzive ca sa zic asa.

 8. Cand a vorbit de datorii se refera la datoriile fata de oameni care pe fondul crizei si intunericului vor fi tentati sa-si ia datoria prin alte mijloace mai abuzive ca sa zic asa.

 9. Un Scenariul pesimist dar nu imposibil care este destul de aproape de adevar .Impactul psihic si emotional asupra oamenilor la nivel global poate fii devastator La aparitia unui fenomen surpriza oricare ar fi el.Un Fenomen inexplicabil ,care nu a mai fost experimentat ,Omenirea va fi cuprinsa de frica si teroare.Imaginativa ca exemplu ca in ziua 21.12.2012 intamplator nu veti mai putea accesa internetul .Ce se va intampla ? …..Veti da un telefon prietenului cel mai bun sa intrebati daca el are conecsiune ,apoi daca nu aveti semnal la tel ,veti pornii televizorul …..sunteti nedumerit si vreti explicatii si informatii .imediat.,insa …….nu le gasiti .Incepeti sa va impacientati pentru ca asa ceva nu ati mai experimentat… .Si veti bate cu siguranta la usa vecinului ……..unde veti pune intrebari …..apoi va apropiati de geam si veti cauta de asemenea raspunsuri …..nimimc! Apoi ….Mintea dvs va face o conecsiune rapida ,fara sa vreti ,cu cele auzite mai devreme legat de ziua de 21……..

 10. Un Scenariul pesimist dar nu imposibil care este destul de aproape de adevar .Impactul psihic si emotional asupra oamenilor la nivel global poate fii devastator La aparitia unui fenomen surpriza oricare ar fi el.Un Fenomen inexplicabil ,care nu a mai fost experimentat ,Omenirea va fi cuprinsa de frica si teroare.Imaginativa ca exemplu ca in ziua 21.12.2012 intamplator nu veti mai putea accesa internetul .Ce se va intampla ? …..Veti da un telefon prietenului cel mai bun sa intrebati daca el are conecsiune ,apoi daca nu aveti semnal la tel ,veti pornii televizorul …..sunteti nedumerit si vreti explicatii si informatii .imediat.,insa …….nu le gasiti .Incepeti sa va impacientati pentru ca asa ceva nu ati mai experimentat… .Si veti bate cu siguranta la usa vecinului ……..unde veti pune intrebari …..apoi va apropiati de geam si veti cauta de asemenea raspunsuri …..nimimc! Apoi ….Mintea dvs va face o conecsiune rapida ,fara sa vreti ,cu cele auzite mai devreme legat de ziua de 21……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here