Transformarea Şahtior Doneţk, dintr-un club anonim într-unul de elită al fotbalului european, îi este atribuită în mare măsură românului Mircea Lucescu.

 

Acest aspect este recunoscut inclusiv de către patronul grupării ucrainene, Ahmet Rinatov. În semn de

Mircea Lucescu a primit un cadou incredibil din partea patronului Rinat Ahmetov: un ceas de clecţie „Vacheron Constantin 2004”

mulţumire pentru realizările la gruparea din cunoscutul oraş miner, lui Lucescu i-a făcut un cadou regesc!

Conform presei din Ucraina, citată de gsp.ro, Rinatov i-a oferit lui Lucescu un ceas de colecţie. Este vorba despre un model al firmei Vacheron Constantin, anul 2004, ediţie limitată, care a costat o sumă impresionantă, nu mai puţin de 270.000 de dolari. Modelul pe care îl poartă acum Lucescu a fost realizat într-o serie restrânsă de doar 4 bucăţi, una dintre ele fiind achiziţionată de patronul Şahtiorului, care apoi i-a dăruit-o lui Il Luce.

Vacheron Constantin este o companie cu tradiţie, fiind adesea plasată în topul celor trei mari producători din domeniul orologeriei, alături de Patek Phillippe şi Audemars Piguet. Ea a fost fondată în 1775 de către Jean-Marc Vacheron şi Francois Constantin. Tot un „Vacheron Constantin” poartă şi patronul Milanului, Silvio Berlusconi, însă un model care costă 540.000 de euro.

Cu o avere de 18,6 miliarde de dolari, Rinat Ahmetov e nu doar cel mai bogat om de afaceri din Ucraina, dar şi cel mai potent patron al unei echipe de club din Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here