Dumitru “Ciorbă” Tudor a ajuns în arestul Poliţiei după ce a fost prins în flagrant de poliţişti joi seară, în Capitală. Fostul impresar i-a şantajat pe antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi pe soţia acestuia, Anamaria Prodan, primind de la aceştia 12.000 de lei pentru a nu dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

 

Surse din Poliţie au declarat că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla „Ciorbă”, îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia. Conform Mediafax, Tudor le-a spus celor doi că, dacă nu plătesc banii ceruţi de el, va face publice informaţii despre ei considerate compromiţătoare. Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant.

Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la restaurantul “Casa Enache” – pe care îl patronează, o primă tranşă de 12.000 de lei. După ce a primit banii, fostul impresar a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Familia Reghecampf a fost implicată în ultimele săptămâni în mai multe scandaluri. Fosta soţie a antrenorului l-a dat în judecată, acuzându-l că nu a plătit pensia alimentară pentru copilul pe care îl au împreună, şi a dezvăluit mai multe amănunte intime din relaţia pe care au avut-o. În plus, Gazeta Sporturilor a dezvăluit că Laurenţiu şi Anamaria ar fi implicaţi în aranjarea unei partide dintre CS Buftea şi FC Snagov, scor 4-2, din 2009.

1 COMENTARIU

  1. bine i-a facut caci nici angajati pe care ii are in restaurant nu ii plateste de loc,ii da afara apoi ii ameninta si ii face in tot felul cum ii vine la gura.stiti vorba aceea „tiganul tot tigan ramane”.bine ar fi fost sa stea putin mai mult la racoare nu sa fie eliberat asa cu una cu doua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here