Navigând pe internet am dat de o petiţie. Nu prea am înţeles cine o semnează, dar am priceput că unii s-au cam săturat de România. Nu de ce se întâmplă între graniţele ei, ci de numele ei!

Aşa că au trecut la treabă şi propun schimbarea numelui acestei ţări. Susţinătorii demersului cred că doar dacă vom redeveni daci ( dacă asta am fost cu adevărat vreodată!!!) ne vom recăpăta demnitatea pierdută din cauza hoţilor, prostituatelor, ţiganilor şi, în special, a politicienilor. Pe mine m-a cam distrat acest demers. Pe voi vă la las să îl judecaţi după cum vă lasă inima!

Iată demersul în cauză:

Dorim schimbarea denumirii tarii din Romania in Dacia datorita faptului ca aceasta denumire este denumirea straveche a tarii din arealul Carpato-Dunareano-Pontic. Pentru ca nu mai vrem sa fim numiti urmasii Romei.Nu mai vrem sa fim confundati cu RRomii si nici cu Romul. Romanii sunt in Italia. …

Prin aceasta petitie dorim sa strangem minim 100.000 de semnaturi ca sa ajungem cu un proiect de lege pentru schimbarea denumirii tarii,in Parlamentul Romaniei.De asemenea solicitam si schimbarea unor legi dupa modelul celor din vechea Dacie ( Legile Belagine). Sa nu se inteleaga ca suntem rasisti dar asa cum rromii au considert jignitoare expresia de „tigan” ,avem si noi acelasi drept de a ne diferentia si de a ne distanta de acuze nefondate si de a ne recapata demnitatea ca natiune care a fost terfeliat de 2 milenii! Toti cetatenii lumii care se simt daci si care doresc sa ne sustina cauza ii rugam sa o faca. Pentru cei care nu au informatii suficienta despre Dacia pot lua informatii de pe net sau din urmatoarele grupuri de pe Facebook : Hoperboreenii,primii oameni (https://www.facebook.com/groups/312298108832381/),Chemarea dacilor strabuni. (https://www.facebook.com/groups/433740996667166/)si pagina comunitatii ,,Romanian ancient history(https://www.facebook.com/pages/Romanian-ancient-history/151508418319476). Va multumim! HAR TIOS AMIN !

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here